Sunday, 27 November 2016

Cara Daftar Ahli Shaklee Online


Assalamualaikum. Adakah anda sedang mencari cara mudah daftar ahli Shaklee secara Online? Tahniah! Kerana anda sedang berada pada tempat yang betul. Sangat mudah untuk daftar ahli, anda hanya perlu pilih sama ada daftar online dengan mengisi Borang Keahlian Shaklee ATAU paling cepat dengan hanya menghantar Wassap/SMS "DAFTAR AHLI SHAKLEE" di talian 019-5557886 sekarang. Sekiranya anda ingin mendaftar di kaunter Shaklee sendiri, anda perlukan ID penaja, gunakan ID ini : 1232536 (Siti Zainab Abd Razak). Dengan cara mudah ini anda sudah dapat membeli semua vitamin Shaklee dengan penjimatan sehingga 25%.Jadi Ahli Wajib Buat Bisnes Ke?


Daftar ahli Shaklee bukan bermakna anda wajib berbisnes. Tetapi anda wajib mendapat harga ahli yang jauh lebih murah berbanding harga pasaran (bukan ahli). Hehe. Anda juga 'terpaksa' terima bonus sekiranya setiap bulan anda membeli hingga mencapai 150 UV (dalam RM800 ke atas). Anda juga terpaksa terima bonus sekiranya ada kawan atau saudara mara yang membeli dengan anda. Wahh untungnyaaa! Tak bisnes pun boleh dapat bonus! 😁

Saya Nak Daftar Ahli untuk Makan Sendiri Je..

Mestilah boleh! Memang tujuan daftar ahli agar anda dapat harga jauh lebih murah untuk makan sendiri. Cuma jika anda ingin menambah pendapatan, anda bolehlah mula dengan ambil order rakan-rakan serta ahli keluarga terdekat. Tiada paksaan ya. Semua atas pilihan anda.

Berapa Yuran Daftar Ahli Shaklee?

Dah la daftar pun mudah, yuran pun tak mahal. Bayar sekali seumur hidup pulak tu. Cuma RM69 sahaja! Dan kalau nak Shaklee pos kan beg ahli, anda hanya perlu tambah RM11 untuk bayaran pos. Kalau anda berada berdekatan dengan mana-mana cawangan Shaklee, anda boleh walk in saja untuk dapatkan beg ahli. Itu saja, mudah sangat!

Ada Tak Cara Daftar Ahli Shaklee Percuma?

Wahh anda ni memang bijak ambil peluang. Mestilah ada! Hehe. Bagi setiap pembelian sebanyak 200 uv (RM800 ke atas), anda berhak mendapat keahlian Shaklee secara percuma! Faham? Ok saya bagi cara anda dapat daftar ahli Shaklee percuma seperti di bawah :

1. Beli apa-apa vitamin Shaklee dengan jumlah pembelian 200 UV keatas. (Anda boleh kumpulkan belian daripada kawan atau keluarga anda)

2. Beli 2 botol Vivix Shaklee.

Ha dengan cara di atas, Insha Allah anda layak mendapat keahlian percuma selama seumur hidup. Berbaloi sangatkan?

Apa Manfaat Daftar Ahli Shaklee?

1. Anda layak mendapat harga ahli yang sangat murah pada semua jenis vitamin Shaklee.
2. Anda layak mendapat promosi vitamin setiap bulan dengan harga penjimatan.
3. Anda layak mendapat bonus sekiranya belian anda banyak pada bulan tersebut.
4. Anda mempunyai akses untuk hadir ke seminar kesihatan anjuran Shaklee secara percuma!
5. Anda boleh bertanya atau berjumpa dengan pakar Nutritionist Shaklee untuk nasihat berkaitan kesihatan.
6. Dan paling best, anda boleh tambah duit poket pada bila-bila masa dengan menjadi pengedar Shaklee.

Kena Maintain Point Setiap Bulan Ke?

Tak perlu. Anda tak perlu maintain point. Katakanlah dah 3 bulan anda tak beli apa-apa vitamin, dan bulan ini anda nak beli, keahlian anda masih lagi boleh digunakan Insha Allah..

Saya Nak Daftar Ahli Di Cawangan Shaklee, Apa Perlu Saya Buat?

Anda hanya perlu ke kaunter Shaklee dan berikan No ID Penaja iaitu 1232536 atas nama Siti Zainab Abd Razak. Settle!

Sudah faham dan jelas dengan penerangan di atas? Sudah bersedia nak mendaftar ahli Shaklee sekarang dengan mudah? Alhamdulilah Pilih salah satu di bawah :

1.  Isi borang keahlian Shaklee DISINI

BORANG ONLINE DAFTAR AHLI SHAKLEE


ATAU

2. WASSAP/SMS "DAFTAR AHLI SHAKLEE" ke talian 019-5557886Tahniah!
Tahniah!
Tahniah!

Tahniah atas keputusan bijak anda untuk hidup sihat dengan gaya Shaklee. 🖒😄
No comments:

Post a Comment