Monday, 16 January 2017

5 Manfaat dan Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum. Hi semua orang! Hari nak saya cerita apa manfaat dan kelebihan yang saya dapat setelah menjadi ahli Shaklee sekian lamanya. Kalau nak list kan terlalu banyak, tapi saya ringkaskan menjdi 5 manfaat yang anda juga boleh dapat jika mendaftar sebagai ahli Shaklee.
#1. JIMAT

Ini paling semua rang suka, murah dan boleh berjiimat, dan inilah yang akan anda dapat sekiranya anda mendafar sebagai ahli Shaklee sekarang. Sebab jika anda membeli vitamin dengan menggunakan ID ahli anda, aotomatik anda akan mendapat potongan harga 5% - 25% tau! Kalau ikutkan secara RM, boleh dikira anda jimat hingga RM20 bgi setiap botol vitamin. Nak-nak lagi kalau Vivix., Beza harga ahli dam bukan ahli adalah RM100 ok! Banyak tu.. bleh guna beli vitamin lain pulak. Jadilah bijak dengan berjimat melalui cara daftar keahlian dengan hanya RM69 sahaja. Daftar sekali, untung berkali-kali!#2. PROMOSI

Setiap bulan, Shaklee akan beri promosi khas buat ahli-ahlinya sebagai tanda sokongan dan penghargaan buat semua ahi Shaklee di seluruh dunia. Setiap bulan promosi vitamin adalah berbeza-beza, dan atas sebab inlah ramai ahli berebut untuk borong promosi vitamin sebab dapat jimat lagi dengan harga super murah. Untungkan jadi ahli? Hehe..

#3. BIMBINGAN KESIHATAN

Untung lagi jadi ahli kerana berpeluang untuk mendapatkan bimbingn dn konsultansi percuma, pada bila-bila masa sahaja dengan Pakar Nutrisi Shaklee sendiri tau. Anda boleh datang ke mana-mana branch Shaklee di seluruh Malaysia dan berjumpa dengan  Pakar Nutrisi unttuk dapatkan nasihat kesihatan secara percuma. Tapiiii hanya untuk yang bergeah Ahli Shaklee sahaja la... huhu

#4. BUAT DUIT

Paling menguntungkan adalah ahli Shaklee berpeluang menambah pendapatan dengan hanya membenatu keluarga atau sahabat terdekat membeli vitamin Shaklee. Contohnya, jika ada sahabat kita nak beli Shaklee dengan harga yang jimat, ajaklah dia daftar ahli dengan kita. Nanti setiap kali dia membuat pembelian. dia akan mendapat bonus dan kita juga turut merasa bonus itu. Secara tak langsung dah boeh tambah duit poket kan? Bestnyaaa!!

#5. INSPIRASI 

Hidup perlukan inspirasi agar semangat kita tidak pudar dan kita sentiasa berasa positif. Untuk bahagia dan possitif setiap hari, kita mestilah selalu bergaul dengan orang-orang yang positif, membaca, mendengar dan meihat perkara-perkara yang positif hingga tertanam dalam minda bawah sedar kita. Mana nak dapat perkara positif ini? Saya berani jamin salah satu tempatnya adalah daripada keluarga besar SuperStar Shaklee. Ini terbukti sendiri dengan perubahan atas di saya sendiri selepas mengenal keluarga Shaklee ini. Alhamdulilah saya lebih jelas dengan hala tuju dan apa yang saya mahukan dalam hidup. 


Kesemua manfaat dan kelebhan ini juga mampu menjadi milik anda jika anda mula bertindak sekarang. Bertindah mendaftarkan diri sebagai ahli Shaklee di dalam team saya iaitu SuperStar Shaklee. Insha Allah kita akan sama-sama di bimbing oleh leader-leader yang terbukti hebat rohani, mental dan stratergi bisnes yang terbaik. Insha Allah..

Macam mana nak daftar ni? Senang sangat! Anda ad dua pilihan  :

 I) Daftar Secara Manual, call/wassup saya segera di talian 019-555 7886 

ii) Daftar secara online, dengan hanya ISI BORANG AHLI DISINI

Tahniah! Tahniah! Kerana anda telah membuat keputusan bijak  demi kesihatan anda dan orang tersayang :D

No comments:

Post a Comment